Autentisk catalansk restaurant

Restaurant Agut i Barri Gotic i Barcelona

Restaurant Agut får du autentisk catalansk mad i Barcelona uden fancy dikkedarer og til en pris, der er til at betale.

Restauranten åbnede i 1924 og har siden da, på trods af skiftende tider, trends og kæmpe udbud af spisesteder i Barcelona, været et populært sted at indtage sin aftensmad. Både de lokale indbyggere såvel som turister fra hele verden har gennem årene sat pris på stedets gode køkken.

Drevet af samme familie i flere generationer

Restauranten, der ligger i Barcelonas gotiske kvarter, er blevet drevet af Agut-familien i 3 generationer, og de står som garanter for den catalanske tradition. Her pryder mørke træpaneler og store oliemalerier væggene og skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Menukortet er omfattende med et stort udbud af både fisk, kød og vildt. Kommer du til Restaurant Agut i perioden september til maj bør du prøve en af de mest populære retter, vildand i sur-sød sovs. Også udvalget af vine er pænt, men én ting må du undvære, kaffen og cognacen. Den skulle det også være muligt at finde på en af de mange caféer i nærheden.

Adresse:
Restaurant Agut
Gignàs 16, Barri Gòtic
Barcelona

Var det noget med en stemningsfuld aftentur? Så fortsæt rundt i labyrinten Barri Gòtics magiske gader. Og skulle du få lyst til en tur i byen, så se vores oversigt over de bedste barer og nattelivssteder i Barcelona.

 

Område: 
Oplevelser: