Efterårsferie i Barcelona

Efterår kan være mange ting, og hvis du planlægger en efterårsferie i Barcelona, skal du ikke forvente et efterår, som du kender det fra Danmark.

Når vi taler om efterår i forbindelse med Barcelona, er der tale om september, oktober og november, og i disse måneder kan du opleve Barcelona uden horder af turister, et mere behageligt vejr, men stadig en by hvor alting er oppe at køre. Planlæg din næste efterårsferie i Barcelona og få det bedste af det hele.

Udendørs Barcelona efterårsferie

Selvom vejret godt kan byde på regnbyger i efterårsferien, så er det stadig mildt nok til udendørs aktiviteter. Den officielle badesæson går helt frem til 15. november, så hvis du er heldig, kan din efterårsferie godt være en badeferie på stranden.

Men også selvom du ikke kan gå i vandet eller ligge på stranden, byder en Barcelona efterårsferie stadig på udendørs aktiviteter. Nyd en tur i bjergdalen Vall de Núria, gå ture langs strandpromenaden eller besøg de mange parker og haver i Barcelona. Og glem så ikke, at Barcelonas arkitektur indbyder til lange gåture rundt i byen, hvor du kan opleve både ny og gammel arkitektur af højeste kvalitet.

Indendørs Barcelona efterårsferie

Skulle du opleve en overskyet eller regnfuld dag på din efterårsferie i Barcelona, er det mest åbenlyse, du kan foretage dig at gå på museum. Barcelona bugner af spændende museer, hvor du kan opleve både kunst, sport, design og historie. Det kan også anbefales at besøge nogle af Barcelonas smukke kirker.

De kølige aftner kan du med stor succes varme op ved at gå på opdagelse i Barcelonas udbud af musik og teater, og bagefter kan du falde ind på én af de mange barer for at slutte aftenen af med et glas vin og lidt tapas.

Og så er der naturligvis alle Barcelonas gode restauranter og caféer. Her finder du den lækreste mad i alle afskygninger og af høj kvalitet. Og hvad kan være bedre, end at samle kræfter på en kølig dag med en café latte på én af de hyggelige caféer rundt om i Barcelona? Måske kan du endda være heldig at kunne nyde den udendørs.

Efterårsvejret i Barcelona

Sommeren er ikke rigtig slut endnu i september, hvor temperaturen ofte ligger et pænt stykke over 20 grader. I oktober og november begynder efteråret dog at sætte ind med gennemsnitstemperaturer på mellem 16 og 18 grader.

Dog skal det nævnes, at august til november i Barcelona er de mest regnfulde måneder på året, men det er mest i form af korte byger, og disse bliver ofte opfattet som en behagelig og forfriskende pause på en lun dag. Du skal også være forberedt på, at nætterne kan være kølige, så husk at pakke en trøje eller jakke sammen med paraplyen. Du kan finde mere om vejret i Barcelona i menuen under Klima.