I en sidegade til Ramblaen i Barcelona ligger denne gamle, hyggelige restaurant. Den er nem at få øje på, for i et vindue snurrer store kyllinger rundt på et grillspyd alt imens de langsomt antager en smuk, indbydende gylden farve.
Restauranten blev grundlagt af familien Bofarull i 1835, og denne Barcelona familie er stadig de stolte ejere, der viderefører traditionen om god veltillavet mad efter de traditionelle opskrifter. Stedet blev opkaldt efter dens mest berømte ret, snegle, som på spansk hedder caracoles.
Fisk, skaldyr, kød og snegle
Køkkenet befinder sig midt i den store spisesal, så du kan følge med i kokkenes frembringelser ved gryderne og den flammende grill. Rask går det når retterne tilberedes med højlydt snak over kogeøen applauderet af tjenernes friske kommentarer.
Hvis snegle ikke er din livret, skal du ikke fortvivle. Der er et stort menukort med fisk og skaldyr og masser af stegt kød!
Berømthedernes spisested
Restaurantens ry er nået langt uden for Barcelona og berømtheder inden for sportsverdenen, kunst og politik fra store dele af verden har været gæster, hvilket ses på udsmykningen.
Rundt om i restauranten hænger billeder af alle de notabiliteter, der har besøgt stedet. Her er Michael Laudrup, Allan Simonsen og Johan Cruyff i selskab med Pablo Picasso, Bon Jovi og selv den spanske konge, der siges at være en flittig gæst.
Alle gæsterne er fotograferet sammen med en storsmilende vært.
Los Caracoles
Calle Escudellers 14, Barcelona
Los Caracoles