Guidede ture til fods

I Barcelona kan du vælge mellem en række guidede gåture med hvert sit tema, der hver i sær foregår indenfor et begrænset område. Her er fem gode forslag til gåture med guide i Barcelona:

  • Barcelona Walks Modernisme: Se Modernisternes Barcelona i Quadrat d'Or i Eixample-distriktet, hvor der virkelig er fokus på byens store arkitekter fra slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Den helt store mester i denne periode var Gaudi, men der var andre, der gjorde ham kunsten efter.
  • Barcelona Walks Gourmet: Nyd en sanselig oplevelse på en tur rundt i den gamle bydel og hør om Barcelonas køkken og kogekunst både i historisk perspektiv, og hvordan det tager sig ud i dag. Du ser nogle af de mest kendte og velrenommerede restauranter og besøger spændende fødevarebutikker og markeder i Barcelona. Der bliver også lejlighed til at få gjort nogle indkøb i Barcelona til det hjemlige køkken.
  • Barcelona Walks Picasso: Oplev og opdag Picassos Barcelona. På denne tur går du i Picassos fodspor gennem det historiske område af Barcelona. Du hører om den gruppe af kunstnere og bohemer, der levede her i begyndelsen af 1900-tallet. På det tidspunkt var Barcelona en sydende heksekedel af modernisme og kreativitet. Noget, som satte sit tydelige præg på den unge Picasso. Se stedet, hvor Picasso havde sit første studie og Café Quatre Gats, hvor hans første udstilling blev holdt. Turen slutter med et besøg i Museu Picasso, der er en af byens største attraktioner.
  • Barcelona Walks Marina: På denne tur langs vandet hører du om den vigtige rolle, havet har spillet i Barcelonas historie. Fra de tidligste dage, hvor Barcelona var under romersk styre og bar navnet, Barcino, op gennem Middelalderens økonomiske storhedstid og frem til i dag, har havnen været omdrejningspunkt i Barcelona. I dag er hele kystlinjen fra den gamle havn, Port Vell, over 4 km sandstrand, forbi den olympiske marina og helt ud til det flotte kulturhus, Forum, renoveret og til gavn og glæde for både lokale som besøgende.
  • Barcelona Walks Gothic: Barcelonas gotiske kvarter binder gammelt og nyt sammen. Gå på opdagelse sammen med guiden i de små snørklede gader og stræder, se de hundrede år gamle bygninger, de store torve og pladser og få udpeget de hemmelige og knap så synlige seværdigheder.

Andre spændende ture med guide i Barcelona finder du her.

Oplevelser: