Pla Restaurant – cool fusionskøkken i Barri Gòtic

Pla Restaurant

I en smal sidegade i Barri Gótic ligger Pla Restaurant med lækre retter. Udefra ser stedet meget anonymt ud, men indenfor gemmer der sig en særdeles velsmagende restaurant med både à la carte og sammensatte menuer.

Et moderne fusionskøkken

En 4 retters Tasting Menu koster omkring 250 kr, og du får meget kvalitet og smagsoplevelse for pengene. 

Modsat mange af de traditionsrige tapasrestauranter i Barcelona, så er Pla Restaurant præget af et moderne fusionskøkken, som skaber ny madkunst og pleaser dine smagsløg.

Pla Restaurant er omhyggeligt og cool indrettet med ægte kunst på væggene - stemningen er rar, betjeningen er afslappet men topprofessionel og her på Pla Restaurant tilbringer man gerne en hel aften. 

Husk at bestille bord i forvejen

Restauranten fordeler sig på to åbne etager og bliver gerne fyldt i weekenden, så det anbefales at bestille bord i forvejen. Pla Restaurant ligger på Calle Bellafila 5, tæt på Place Sant og i gåafstand fra Ramblaen.

Overvejer du at fortsætte aftenen med en velsmagende drink? Se vores oversigt over de bedste gå i byen-steder i Barcelona. Eller fortsæt rundt i den labyrintiske Barri Gòtic og oplev magien, når mørket falder på.

Område: 
Oplevelser: