GoCar – GPS-guidet sightseeingtur i Barcelona

Prøv en Gocar tur i Barcelona

I en af de små, fikse, gule GoCars kan du opleve Barcelona på en måde, du end ikke havde drømt om og opleve dele af byen, som de færreste turister ser.

Du har ikke brug for dine bykort, og dine guidebøger kan du putte i lommen. Den intelligente, talende 2-personers GoCar er udstyret med en GPS, der guider dig rundt på en sightseeingtur, som du meget sent vil glemme.

Kom forbi alle de store seværdigheder

Undervejs, mens du nyder turen, kommer du til alle de største seværdigheder i Barcelona, og du har mulighed for at vælge mellem dem. Den har sin egen form for personlighed og sans for humor, når den fortæller både den faktuelle historie og de spændende legender, der gør byen levende.

Sightseeing i dit eget tempo

At tage på tur med en GoCar er som at have en lokalkendt person fra Barcelona til at vise dig rundt – det foregår bare på hjul. Den kan klemme sig ind på steder, hvor de store busser ikke kan komme. Og det bedste af det hele er, at det sker i dit eget tempo.

Hold pause når det passer dig

Du kan stoppe og tage billeder, skyde en lille genvej, snuppe en kop kaffe eller holde frokostpause, når det passer dig – den er oven i købet nem at parkere i Barcelona.

Har du mod på det, kan du slå GPS’en fra og udforske byens gader, bydele og parker på egen hånd. Du har magten!

Gocartours

Se flere ture med guide i Barcelona her.

Oplevelser: