Gratis rejseguide til Barcelona

Rejsebog om Barcelona

Der findes mange gode guidebøger til Barcelona: Turen går til Barcelona, Lonely Planet og Politikens Visuelle Guide er nogle af de mest benyttede.

Nok knap så kendt er den gratis guidebog, Barcelona, udgivet af Den Spanske Stats Turistbureau. Denne guidebog er et rigtig godt supplement til en af de ovennævnte bøger. Den er på dansk, og her får du naturligvis alle de gængse praktiske informationer om lokal transport, åbningstider, shopping og nattelivet i Barcelona. Det rigtig gode ved bogen er dens ruter rundt i Barcelona by. Ruterne kan du tage helt eller delvist til fods, helt på egen hånd og i dit helt eget tempo. De 9 forskellige ruter dækker hvert sit geografiske kvarter.

I beskrivelsen af hver rute får du en lille gennemgang af selve bydelen og dens historiske baggrund. Der er desuden kortudsnit af bydelen med indtegnet rute til områdets største attraktioner, der alle er beskrevet.

Ud over turene rundt i selve Barcelona er der forslag til udflugter ud af Barcelona by. For eksempel til Montserrat-bjerget og klostret af samme navn, til Sitges-stranden og Penedés-distriktet, der er Cataloniens vigtigste vindistrikt.

Bogen er gratis og rekvireres eller downloades hos Den Spanske Stats Turistbureau, Frederiksgade 112, 1265 København K.

Praktisk info: