Ramblaens huler – steder at slukke tørsten

Barcelona bugner med små cafeer og barer

Fra smukke art nouveau-caféer til romantiske huler og ældgamle, tilrøgede sømandsbuler - omkring Ramblaen finder du på din ferie i Barcelona mange sjove steder at få en tår over tørsten.

Skråt overfor operahuset Liceu, kan du i Café de l´Opera få serveret tapas og drikkevarer i den stemningsfulde café med glasmosaikker og smedejernssøjler. Café de l´Opera ved Ramblaen er et populært hænge-ud-sted for lokale bohemetyper og turister.

En tur i eventyrskoven

Skal det være superromantisk på Ramblaen, så styr på din ferie mod caféen Bosc de les Fades i en gyde bag voksmuseet, hvor interiøret er bygget op som en skov med overnaturlige væsener - det skaber en rigtig eventyrkulisse.

Sømandsbar a la Frankrig

Endelig kan du i gyden Carrer Santa Monica ved Ramblaen på din ferie opleve en vaskeægte fransk sømandsbar, hvor det gulnede interiør, der er indhyllet ind i fransk visemusik som Edith Piaf, har stået stort set uændret siden 1940´erne.

Vil du udforske resten af Barcelonas overflødighedshorn af stemningsfulde barer, så se vores lille udpluk af favoritbarer.

Område: 
Oplevelser: