Kysten ved Vila Olímpica - gode steder at strande

Platja a la Vila Olimpica - Copyright Turisme de BArcelona

Utroligt som denne del af kysten i Barcelona, Vila Olímpica, har forandret sig. Vila Olímpica var før OL i 1992 et trist industri- og godsbaneområde er nu blevet til en stribe lækre strande med fint lyst sand, store importerede palmer og masser af fede barer, der lokker med fakkelbelysning og smækre toner i nattens Vila Olímpica.

Her finder du byens bedste strand

På Playa de la Nova Icària kan du på din ferie ud over at svømme i roligt vand, der er beskyttet af marinaen, også spille beachvolley med de lokale.

På Playa de Bogatell, der nok er den bedste strand i Barcelona - her finder du mere friplads og lidt større bølger at tumle i. Har du bare glemt badebukserne på ferien, er det bedst at fortsætte til den mere yderligt liggende Playa de Marbella, hvor man frit kan flashe ballerne uden at vække anstød. Her kan du også leje en windsurfer, en katamaran-jolle og få undervisning i hvordan, du holder balancen på vandet.

Mere strand, siger du? Jamen, så er det godt, at Barcelona har et overflødighedshorn af lækre strande, som bare venter på dig. Vil du i stedet ud på en lille vandretur, så kig op i Vila Olimpìca.

 

Oplevelser: