Fyrig og flot flamenco i Barcelona

Flamenco

Du forbinder måske primært den flotte flamenco-dans med regionen Andalusien i det sydlige Spanien, men blot fordi du befinder dig nogle 100 km nordligere, skal du ikke snyde dig selv for en flot oplevelse i Barcelona.

Forførende og eksplosivt

Flamenco er fascinerende at se og høre i Barcelona. Hæle, der smækkes i gulvet, den håndfaste klappen og kroppenes smidige bevægelser. Alt sammen akkompagneret af smægtende toner fra guitar og andre instrumenter.

Tablao Flamenco Cordobés blev grundlagt i 1970 og er højt anerkendt selv blandt de mest krævende kendere af den fyrige dans. Her kan du opleve flamenco på din Barcelona rejse. Denne flamenco klub, eller tablao, som det hedder her, er berømt for sit store og afvekslende program.

Se førende catalanske dansere

Tablao Flamenco Cordobés ligger i historiske omgivelser i centrum af Barcelona og drives af en familie af nuværende og tidligere flamencodansere. Flamenco klubbens scene har og vil vedblive med at præsentere noget af det ypperste indenfor flamencodans. Førende catalanske dansere som Miquel Poveda, Montse Cortés og Maite Martín optræder her.

Flamenco showet, der varer 1 time og 20 minutter, fornyes jævnligt, hvilket garanterer en høj standard. Sammen med flamenco showet kan du vælge enten at få middag eller blot nyde showet med en drink.

Showtime på Tablao Flamenco Cordobés:

1. forestilling: Middag kl. 19.00 og flamenco show kl. 20.15

2. forestilling: Middag kl. 20.30 og flamenco show kl. 22.00

3. forestilling: Middag kl. 22.00 og flamenco show kl. 23.30

Adresse: La Rambla, 35. Metro line L3, Liceu or Drassanes station

Trænger du til en svalende drink efter den intense oplevelse? Se vores oversigt over alle de mange muligheder for en tår til tørsten i Barcelona.

Område: 
Oplevelser: