Carrer de Montcada - kunst i La Ribera

Du kan på din ferie i Barcelona føle dig hensat til en ridderfilm, når du oplever de flotte og uhyre kompakte middelalderpalæer i gaden Carrer de Montcada i bydelen La Ribera. Her kørte datidens hestevogne ind gennem portene til de store gårdhaver mellem pragtbygningerne. Det er her i gaden du på din ferie i Barcelona finder Museu Picasso.

Museer og gallerier på rad og række 

Den rustikke gade Carrer de Montcada rummer også et tøjmuseum i nr. 12, hvor du kan se kreationer af haute couture-mesteren Cristóbal Balenciaga. I nr. 14 ligger et museum for latinamerikansk kunst, som byder på unikke skulpturer og idoler fra før Columbus trampede i land på kontinentet. Endelig kan du i samme gade i La Ribera finde en stribe gallerier for moderne kunst, hvor der som regel er god inspiration at hente med hjem fra ferien i Barcelona. Fx i Galleri Maeght, hvor du for i omegnen af 10.000 euro kan blive den lykkelige ejer af et ægte signeret tryk af Joan Miró.

Se mere om Barcelonas mange museer og kunstgallerier. Du kan også læse mere om, hvad den stemningsfulde bydel La Ribera ellers byder på.

Område: 
Oplevelser: