Barceloneta - snup en fisk eller drik øl med de lokale

Kunst på stranden

Den gamle og lidt nedslidte bydel Barceloneta er helt uden de smarte bygninger og dyre hoteller, men har en super placering direkte ud til Middelhavet og Barcelonas smukke strande.

Læg hertil en historisk atmosfære af arbejderklassesammenhold - i Barceloneta lever man lever så tæt sammen, at nogle nærmest rykker dagligstuen ud på gaden.

En atmosfærefyldt bydel

Her i Barceloneta kan du på din ferie finde små listige barer på alle gadehjørner samt det bedste udvalg af fiskerestauranter i Barcelona. I Barcelonete finder du på din ferie en stemning, der gør bykvarteret værd at udforske!

Gå på opdagelse i Barceloneta og find de bedste barer, eksempelvis El Vaso de Oro i Calle Balboa 6, der er kendt for sit specialfremstillede øl, gode tapas og en umådelig lang bardisk, hvor du skal kæmpe lidt for at nå frem til lækkerierne.

Lokalt liv på stranden

Stranden Playa de Barceloneta er udmærket, men også den måske mest folkelige i Barcelona, så hvis du ønsker lidt mere privatliv på din ferie, skal du hellere søge ud mod strandene ved Vila Olímpica. Se oversigten over alle strande i Bacelona her.